Tisztítás, blokkoldás, energetizálás NARAYANA technikával

NARAYANA  szanszkrit eredetű szó. Jelentése: „Istennek azon formája, mely minden emberi szívben jelen van.” Az Isteni szeretet energiája. Ez az energia segít felébreszteni a bennünk rejlő Isteni szeretet gyógyító erejét. A kezelés  közben kellemes meditációs zene szól miközben én csatornaként közvetítem  feléd ezt az energiát. Mivel intelligens energiáról van szó, így oda fog eljutni, ahol a szervezetednek arra a legnagyobb szüksége van. A kezelés automatikusan leáll, miután megtörtént a megfelelő mennyiségű és minőségű energiaközvetítés.

Mire jó?

Ez egy tisztító, lazító , blokkoldó és egyben energetizáló kezelés is.

Alkalmazható: egészség kiegyensúlyozására, lelki és érzelmi problémák, nehézségek, valamint a stressz feloldására, az aura és a csakrák tisztítására, energetizálására, növeli a belső látást és az intuíciót, vagyis egyaránt hat a fizikai, érzelmi, mentális, lelki és szellemi szinten.

Érdemes tudni

Ha testi, lelki és szellemi szinten kiegyensúlyozottan élünk, akkor az energia akadálytalanul áramlik. Ha azonban bármelyik szinten problémánk van, az energiák megakadnak, beszűkülnek vagy elzáródnak. Energetikai blokkok jönnek létre, amelyek a kiváltó ok tartós fennállása esetén idővel betegséghez vezetnek. Ezek a blokkok gátolják az energia szabad áramlását, így bizonyos szervekben energiahiány, míg máshol energiatöbblet alakul ki. Az energetikai kezelés során felszabadulnak a blokkok, ezzel szabad áramlást biztosítva pedig elérhető, hogy az éltető erő a beteg testének összes sejtjéhez újra eljusson, és ezzel szervezetének öngyógyító folyamatai felgyorsulhassanak. Így az egész szervezet energiaharmonizációja elérhető vele. Már a konkrét betegségtünetek megjelenése előtt hatékonyan kezelhető a kialakult energetikai zavar, bármi okozta is azt. Mindez azt jelenti, hogy nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre, az egészség fenntartására is alkalmas.

A legújabb kutatások alátámasztják, hogy energiakezeléssel számos olyan egészségi  problémán lehet segíteni, amellyel kapcsolatban a korszerű nyugati orvoslás vagy tehetetlen, vagy nem képes számottevő javulást elérni.

Ki  kell azonban hangsúlyozni, hogy az energetikai kezelés semmilyen esetben sem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést. 

Ha szeretne egy tisztító, blokkoldó energetikai kezelést, ha szeretné, hogy csakrái megfelelően tudjanak működni, ha szeretne kicsit megpihenni ebben a rohanó világban és feltöltődni energiával, akkor várlom szeretettel.  

Bejelentkezés: Takó Csilla

Tel.: 06/30-750-90-35    

E-mail : szelidmegoldasok@gmail.com

(Tevékenységeimről bővebben az alábbi oldalon tájékozódhat: Szelíd Megoldások  http://szelidmegoldasok.blogspot.hu)

Információ és időpontfoglalás: Tisztítás, blokkoldás, energetizálás NARAYANA technikával