RECALL HEALING módszer

Recall Healing a természetes gyógyulás támogatására

Recall Healing egy olyan módszer-együttes, egy új lehetőség a természetes gyógyulás támogatásában, amely rendkívül hatékony módon segít elakadt élethelyzeteink rendezésében, betegségeink lelki okainak feltárásában és megoldásában, valamint traumáink feloldásában. Segítségével megérthetjük, és feloldhatjuk azokat a visszatérő élethelyzeteket, melyeket hatalmas stresszként, érzelmi drámaként éltünk meg, s biológiai konfliktust okozva, betegséget, elváltozást hoztak létre a fizikai testben.

A Recall Healing elnevezés Dr. Gilbert Renaud kanadai természetgyógyász professzortól származik, aki mindennapi terápiás munkájában hatékonyan integrálja a modern orvoslás és a természetgyógyászat kutatásainak eredményeit. A Recall Healing egyik pillére a Germán Új Medicina (GNM), avagy Biologika, amely a betegségek lelki okainak feltárásához a Dr. Ryke Geerd Hamer által felfedezett öt biológia természettörvény alapján, tudományos alapossággal, holisztikus módon, test-lélek-agy egységként közelít. E törvények szerint minden trauma pontosan feltérképezhető, jellegzetes lenyomatot hagy az agyban és annak megfelelő elváltozást a testben, a szervekben. A rendszert dr. Claude Sabbah továbbfejlesztette, kibővítette és Total Biology néven tette ismertté. A Biologika alapelvei és módszerei mellett A Recall Healing kibővíti a terápiás gyakorlat eszköztárát az életciklus elmélettel, az indítóprogram elemzéssel (a fogantatás előtti 9 hónaptól 1 éves korunkig tartó időszak traumáinak vizsgálatával), valamint a családfában rejlő rejtett dinamikák és kötődések feltárásával.

A Recall Healing konzultációk során tehát mindig az adott probléma vagy betegség hátterében húzódó konfliktus gyökerét keressük. Néha ciklikusan ismétlődő emléknyomok mentén haladunk, néha a magzati lét és születés környékének traumatikus eseményeivel dolgozunk, néha a családfával, illetve mindezek tudatos, vagy spontán kombinációjával.
A Recall Healing segítő feladata: a gyógyulási folyamat támogatása, az elváltozások és viselkedések hátterében álló érzelmi traumán való munkával.

Konzultációra bejelentkezés : TAKÓ CSILLA


 

Információ és időpontfoglalás: RECALL HEALING módszer