PIROS-FEHÉR-ZÖLD

Kedves Hírlevél-olvasó!

Ahogy az hazánkban szinte országos jelleg, a nagy vakációk, utazások időszaka, az augusztusi ünneppel zárul. Ekkor már javában zajlik a gyermekes családok tanévkezdésre való felkészülése, így az államalapítás ünnepnapja, egyben egy életviteli jelzőpont is:
- mostantól visszatérünk megszokott ritmusainkba, ősz előtt az aktív nyár elköszön, és eddig átadott, tápláló fényével, mint ajándék külső és belső "üzemanyaggal" melengeti tovább  testi, lelki energiakészletünket.

Ezen vég- és kezdőpont koronája Szent István keresztényi ünnepe, amelyben az új kenyér, mint a jó gazdák gondos aratásának eredménye is örömteli esemény, hiszen az idei mag, és a betakarított termény biztosítják majd jövő nyárig kamráink alapkészleteit.

Köszöntjük tehát fizikai, érzeti és tudati síkon is a nemzeti ünnepet egy színes szimbólumelemző írással, amelyben megemlékezünk arról, hogy a PIROS-FEHÉR-ZÖLD, nekünk mitől magyar föld...- és hogy miért is jelenti a Magyar trikolór az ERŐ-HŰSÉG-REMÉNY hármasságát, amely elemkre mostanában is elég nagy szükségünk van. (...tovább a cikkhez)

AKTUÁLIS PROGRAMJAINK:

- és ha ZÖLD és REMÉNY, akkor augusztusban természetesen
VEGETÁRIÁNUS fesztivál
-
nem csak növényevőknek -, ahol a Napszikra szakemberei, ismét ingyenesen konzultálnak majd az érdeklődőkkel egész hétvégén.
Közben tartunk kiselőadásokat és műhelyprogramokat is többféle témában, a honlapon részletesen olvasható beosztásokban. Várjuk tehát az érdeklődőket szeretettel idén is, augusztus 24. és  25-én.
Részletek...


"TESTRE SZABOTT SZABADSÁG"
címmel, még várunk pár résztvevőt az augusztus 30-31-i, 10 órás, ingyenes életvezetési tréningcsoportba, amely immár, több éve sikeresen zajlik stúdiónkban szociálisan érintett, terézvárosi lakosok számára.
Ha Ön is szívesen részt venne ezen, vagy ismer a kerületben olyan személyt, akinek ez a lehetőség érdekes, fontos lehet, kérjük, írjon címünkre. (info@napszikra.hu)    

A program bővebb bemutatása a Hatoscsatorna aktuális TV felvételében látható - Részletek...

Kérdése, észrevétele, élménye van egy életvezetési terület kapcsán?
Várjuk az érdeklődőket szakembereink facebook oldalain is:

- FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK
- FB ADDDICT.HU
- FB BELSŐ ÁTALAKULÁS
- FB ÉLMÉNYSZIGET „SZÍNNEL-LÉLEKKEL”
- FB KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS
- FB LÉLEKPORTÁL
- FB METAFIZIKAI TANÁCSADÁS
-
FB MÓNIKA ÉS A TAROT

- FB NŐI LÉLEK WELLNESS
- FB PSZICHOALLERGIA
- ZOÉ és a SZÁMMISZTIKA...


Minden kedves Olvasónak lényegi elmélyülésben teljes ünnepet, valamint lelkes felkészülést kívánnak a közelgő tanévkezdéshez a 
NAPSZIKRA SZAKEMBEREI 
"...nap - mint NAP"