ÉKSZER-coaching

A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás. A coach a coaching során nem ad közvetlenül tanácsot. Kérdéseivel, alkalmazott technikáival segíti hozzá az ügyfelét a benne rejlő válaszokhoz. A jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra koncentrál.


Az ékszercoaching saját fejlesztésű coaching metódus, melynek lényege, hogy olyan ékszerekkel dolgozunk, melyek saját magam készítek. Az ékszerekhez olyan alapanyagokat, technikákat használok, melyeknek története van. Vizuálisan gondolkodásra késztetnek, megszólítják a fantáziát és érzelmeket váltanak ki. Az ülés megkezdésekor az asztalra kihelyezett ékszerek közül választ egyet az ügyfél, és maga a témakifejtés, a gondolati utazás a szimpátiaválasztás mentén történik. Hiszek abban, választásaink nem véletlenül történnek, maga a döntéshozatal is beszél rólunk, és egy tárgyon keresztül könnyebb olyan tartalmakat felszínre hozni, melyek a szavak szintjén csak hosszabb munka és koncentráció segítségével érhetők el.

Igény szerint lehetőség van az ékszerek közös elkészítésére vagy megvásárolására is. Az ékszercoaching jól kombinálható az általam nyújtott többi szolgáltatással.

Coaching ülések

Gyakorisága: egyéni igény és szükség szerint (előre egyeztetett időpontban)
Időtartama: 50 perc alkalmanként

Információ és időpontfoglalás: ÉKSZER-coaching