Pálvölgyi Krisztina

Transzperszonális pszichológus / Parapszichológus

Reinkarnációs terapeuta
Üdvözlöm az Érdeklődőt!

    
"Szakadékok ott keletkeznek, ahol félünk látni önmagunkat." (Deepak Chopra)

Módszerem komplexen ötvözi a hagyományos (nyugati) és az alternatív (keleti) lélek- és spiritualitás tanait. Alapvetően a saját személyiségemmel dolgozom, holisztikus szemlélettel, az embert helyezve a középpontba, de egységben tekintve rá, az Univerzum részeként látva őt. A folyamat mindig egyénre szabott, melyben a hozzám forduló személyisége, és megmutatkozó tünetegyüttese dönti el az irányt.

Skorpió nappal születtem, azt hiszem, ez sok mindent megmagyaráz. A vonzódásomat a misztika, a pszichológia, a lélek felé, hogy egészen kicsi korom óta keresek. Tanítókat, mestereket, önmagamat, a saját utamat. Szerencsém volt, mert a „véletlen” mindig jó irányba terelt. Mindig megtalált az az ember, az a könyv, az az egy mondat, amire akkor és ott, szükségem volt ahhoz, hogy haladni, fejlődni tudjak. Hitem szerint átutazók vagyunk a világban, ebben a fizikai testben. Fejlődni jöttünk, tanulni, hogy minden egyes megtestesülésünkkel magasabb szintre emelkedhessünk, míg el nem érjük a végső, megtisztult állapotot, ahol képessé válunk az önzetlen, viszonzást nem váró szeretetre. Régóta foglalkoztat a sors, a karma kérdése. Hogy mi célból születünk éppen akkor, éppen oda, ahova. Miért azok az emberek vesznek körül bennünket, akik? Miért érezzük néha azt, hogy egy-egy mágikus pillanat, vagy találkozás kifordítja a világot a négy sarkából? 

Hiszem, ha egy-egy elakadásban nem problémát, hanem megoldandó feladatot látunk, ha hittel, és kellő elszántsággal indulunk neki, be tudjuk teljesíteni az általunk vállalt sorsot. Ezen az úton segítek haladni a hozzám fordulóknak is, hogy ki-ki önmagát megismerve közelebb juthasson a belső maghoz, a tiszta bölcsesség hangjához, ami mindenkiben ott lakozik, ami képes őt átsegíteni a nehézségeken. Segítek, hogy rátalálhasson az útra, ami számára rendeltetett, az útra, ahol megláthatja, és megismerheti végre valódi önmagát, és megtanulhat újra boldognak lenni.

Sosem késő elindulni, a boldogsághoz vezető út nem létezik. A boldogság maga az út…

Szakmai bemutatkozás: 

 

1997. évi CLIV. törvény (az egészségügyről) 103. szakasz (1) bekezdése a következőket mondja ki: „A pszichoterápia többféle módszeren alapuló, tudományosan megalapozott, a pszichés és pszichoszomatikus zavarok esetén alkalmazott, egyéni vagy csoportos formában, több, meghatározott időtartamú ülésben történő terápiás eljárás, amelyet a pszichoterápiás eljárások végzésére képesítéssel rendelkező szakorvos vagy klinikai szakpszichológus végezhet önállóan.”

Az általam végzett konzultációs tevékenység nem minősül pszichoterápiának. Célja a pszichés és pszichoszomatikus zavarokkal nem rendelkező személyek lelki egészségének megőrzése, fejlesztése, illetve életminőségének javítása.